Zanglessen door Meike van der Veer

Ik ben Meike en ben zangeres en voice-over en geef zanglessen aan kinderen en (jong) volwassenen in de vorm van privélessen.

De lessen worden gegeven in een geluidsdichte studio die onderdeel is van de drumschool Ludwig Rhythm Factory. Adres: Herenstraat 98, 3985 RX in Werkhoven

Zelf zing ik al sinds kleins af aan en is het mijn allergrootste passie.

Vanaf m’n 13e heb ik altijd zanglessen gehad bij verschillende coaches en de DJAM jazz opleiding gedaan.

Dat heeft mij enorm geholpen, aangezien ik nu al ruim 10 jaar leef van het optreden met verschillende formaties.

Los van het feit dat het fijn was om mijn stem te ontdekken, leerde ik ook d.m.v. van zangtechnieken om langer te kunnen zingen zonder hees te worden, maar ook hoe ik mensen kan raken met mijn stem.

En het lijkt me geweldig om die kennis door te geven en jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen in het zingen en daarbij ook je muzikaliteit te ontdekken.

Mijn lessen, waarbij gekozen kan worden voor 30 minuten, 60 minuten of 90 minuten, zijn praktijkgericht en we behandelen o.a. techniek, ademhaling, performance, intonatie, omgaan met zenuwen, interpretatie, dictie, improvisatie, sound en houding.

Daarnaast is er voldoende ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke behoefte.

Zo kunnen we uitgebreid ingaan op het spelen in bands, uitzoeken/analyseren van liedjes of de voorbereiding op een belangrijke auditie of optreden. ( Hier heb ik zelf flink wat ervaring in, ook omdat ik mee heb gedaan aan de eerste Voice of Holland ).

Als je meer wil weten over prijzen, lesdagen of de aanvraag van een vrijblijvende proefles; bel (06-128 988 35) of mail (contact@meikevanderveer.nl).

Wil je meer weten over onze school, bel ons gerust om langs te komen.
Tot ziens in Werkhoven.

Ludwig Rhythm Factory 
Herenstraat 98A
3985 RX Werkhoven- NL
www.rhythmfactory@ziggo.nl